Tørrvarer selges i Bua på NMBU.

Ferske grønnsaker og egg forhåndsbestilles og hentes på Ås stasjon eller i Bua.

 
 

BESTILL FERSKVARER:

 

1. Bli medlem

Vi er et frivillig, medlemsdrevet kooperativ, og medlemsavgiften brukes til å dekke kostnader knyttet til å drive organisasjonen. Frivillige medlemmer får gratis medlemskap.

2. Bestill grønnsaker

Når medlemskapet har blitt registrert i systemet (gjøres manuelt) kan du kjøpe grønnsaker til neste utlevering. Velg hvilke grønnsaker du vil ha i vår nettbutikk. Hva som er tilgjengelig er avhengig av sesongen.

3. Hent på Ås stasjon eller Bua (NMBU)

Hent de forhåndsbestilte grønnsakene dine på Ås stasjon eller i Bua på NMBU. I Bua kan du også handle andre varer og som medlem i Ås Kooperativ får du medlemspris på alle varer i Bua. Vi har utlevering hver onsdag! 

 
 
IMG_8437.JPG

BUA

Bua ligger ved siden av Vitenparken og er et matkooperativ som har eksistert på NMBU i mange år. I 2017 slo Ås Kooperativ seg sammen med Bua for å skape et fullverdig alternativ til dagligvarekjedene med både tørrvarer og ferskvarer. I Bua kan en kjøpe blant annet mel, korn, kaffe og te, krydder, sjokolade, syltetøy og andre produkter. Hver onsdag kan du også hente forhåndsbestilte grønnsaker og egg. Alle er velkomne til å handle i Bua, og som medlem vil en få innkjøpspris på varene. Kun medlemmer kan bestille grønnsaker.

 

 

ÅPNINGSTIDER:

Onsdag 12-18

Søndag 13-15

 
Skjermbilde 2018-01-23 kl. 17.58.37.png

ÅS STASJON

Ås stasjon er vårt pick-up-point i Ås sentrum. Her kan en hente forhåndsbestilte grønnsaker og egg på vei hjem fra jobb, eller du kan slå deg ned og ta en kaffe på den koselige stasjonskafeen. 

 

HENTETID:

Onsdag 16-18